Επισκεφθείτε το Μουσείο Νεολιθικού πολιτισμού Διρού, το Ιστορικό και Εθνολογικό Μουσείο Μάνης (Γύθειο), το Αρχαίο Θέατρο Γυθείου, το Θολωτό τάφο του Βαφειού (Αμύκλες), το Λεωνίδαιον, το Ιερό της  Ορθίας Αρτέμιδας, το Μυστρά, το Μουσείο της Ελιάς και του Ελληνικού Λαδιού, τα Μονοπάτια του Ταϋγέτου, τον Πύργο του Καπετανάκου στην Αρεόπολη, τον Πύργο Μαυρομιχάλη (Αρεόπολη), το Λιμένι, επίνειο της Αρεόπολης.

Βάθεια Μάνη ξενοδοχείο Belle Helene
Λιμένι Μάνη ξενοδοχείο Belle Helene

Ανατολικά και Δυτικά του Λακωνικού Κόλπου απλώνονται μικρές, γραφικές αμμουδιές και παρθένες παραλίες. Από το Γύθειο μέχρι το Ακρωτήριο Τέναρο μπορείτε να κολυμπήσετε στις παραλίες του Μαυροβουνίου (βραβευμένες με γαλάζια σημαία) στην παραλία Βαθύ, όπου και βρίσκεται το ξεν/χειο, (βραβευμένη με γαλάζια σημαία), στις Καμάρες, Σκουτάρι, Πόρτο Κάγιο και Μαρμάρι.

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν, δίνοντας σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για τα αξιοθέατα της περιοχής.

Διασκέδαση

Οι άνθρωποι του ξενοδοχείου θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν, δίνοντας σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε για τα αξιοθέατα της περιοχής. Ήρεμη και φιλόξενη, με γλυκό κλίμα και καθαρή ατμόσφαιρα. Aπό τα εύγεστα παραδοσιακά πιάτα στις ταβέρνες της μέχρι τα όμορφα μπαράκια της που φέρουν νησιώτικο αέρα. Επιπλέον, το Σαϊνοπούλειο Θέατρο είναι το κέντρο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Λακωνίας φιλοξενώντας τις καλύτερες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις που παρουσιάζονται σε όλη την Ελλάδα.

Σαϊνοπούλειο θέατρο ξενοδοχείο Belle helene